Consultanta vamala.

Oferta noastra cuprinde servicii de consultanta pentru toate intrebarile pe care le aveti referitoare la vama. Un alt domeniu in care oferim consultanta este, de asemenea, si legislatia externa. Orice probleme ce vizeaza legislatia vamala isi pot gasi solutiile cu ajutorul nostru, solutii ce atrag automat optimizarea formalitatilor vamale.

Asistență vamală

Serviciile de asistenta si comisionare vamala sunt asigurate pentru toate operatiunile vamale, inclusiv declararea marfurilor in procedura simplificata de vamuire.

Express Center Actual efectueaza operatiuni de control documentar, validare, control fizic, control financiar contabil si liber de vama precum si depozitari sub regim vamal.

Compania dispune de o garantie globala prin care poate asigura garantarea datoriei vamale in procedura de tranzit comun pentru toate tarile semnatare a Conventiei de tranzit comun.


Reprezentare vamală

Clientii nostri beneficiaza de consultanta pentru intocmirea actelor de export si import din partea unor profesionisti in domeniul vamal. In afara acestora personalul nostru asigura reprezentarea in vama atat in cazul deschiderilor anticipate, la efectuarea controlului vamal documentar si al celui fizic.
Operaţiunile de vămuire Export-Import sunt furnizate de catre Express Center Actual care vă garantează siguranţă şi un serviciu rapid şi eficient


Declarații vamale import, export sau tranzit

IMPORT
Operatiuni de vamuire la import (definitiv sau temporar), antrepozitari, distributie, depozitari sub regim vamal si post-vamuire sunt numai o parte din activitatile pe care le desfasuram. Nu in ultimul rand acordam consultanta de specialitate firmelor care isi incep activitatea.

EXPORT
Echipa noastra efectueaza operatiuni de vamuire la export pentru transporturile rutiere sau navale organizate de catre noi cat si pentru terti, parteneri ai firmei noastre. Si in acest caz, folosind serviciile firmei noastre, beneficiati de consultanta pentru intocmirea actelor de export din Romania dar si de informatii referitoare la reglementari vamale in tara de destinatie.